HAJTÓMŰ NYELVISKOLA erőt ad át  Családias és rugalmas


Török

TÖRÖK nyelvtanfolyam

Török tanfolyam indítás: folyamatosan!

2 fővel már csoportot indítunk!

Zuglóban vagy online formában!

 

Kiscsoportos (2-4 fős!) tanfolyami díj: 65 000 Ft/25 óra/fő

(45 perces tanórákkal) 

Egyéni tanfolyami díj:    130 000 Ft/25 óra/fő

(45 perces tanórákkal) 

   
Főbb csoportos tanfolyamtípusok: 

  • Általános: heti 2x2 óra 
  • Intenzív: heti 3x3 óra
  • Szuper intenzív: heti 5x4 óra
  • vagy egyéni igény szerint, rugalmas beosztással


 Kapcsolatfelvételhez kattints ide 

 

Az ADATLAP kitöltése után munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot a részletek egyeztetése végett.


További információért forduljon bizalommal oktatásszervező kollégáinkhoz:

info@hajtomustudio.hu  tel.: +36 30 2100 767, +36 30 973-4716


Miért érdemes törökül tanulni?

Mert Törökország, egy ország kelet ás nyugat határán, amely az orosz, a mediterrán, a balkáni és a közel-keleti kultúrák találkozásánál van, mindig is nagy jelentőséggel volt az őt közrefogó országok gazdaságára, vallási-és kulturális ügyeire egyaránt.
Az ország elhelyezkedéséből adódóan, nem is meglepő, hogy egy kulturálisan ennyire sokszínű nemzetté váltak. Olyan népek gazdagították az országot, mind nyelvészeti mind kulturális szempontból mint: az anatóliaiak, az oszmánok, a nyugati népek, és az úzok. A gazdag kultúrát – ahol a hagyományok és a modernség kiegészítik egymást, az építészetben a fényűző paloták, a mauzóleumok és mecsetek is kiválóan szemléltetik. Az irodalomban olyan elismert személyek török származásúak, mint Elif Şafak és Orhan Pamuk (irodalmi Nobel-díjat kapott 2006-ban). A kulturális gazdagságuk a kifinomult zenékben, és a változatos gasztronómiában (amely tésztákban, húsokban, halakban, zöldségekben és desszertekben bővelkedik) is megnyilvánul.   Törökország leginkább az ázsiai kontinensen fekszik, és a Fekete-tenger, a Márvány-tenger, az Égei-tenger és a Földközi tenger határolják. Továbbá tavak, erdők és két hegyláncolat is jellemzik az ottani tájakat.
Az ország közigazgatási fővárosa Ankara, de a legnagyobb városa és a pénzügyi-gazdasági-kulturális központja Isztambul.  

A török nyelv Törökország és Ciprus hivatalos nyelve, több mint 70 millióan beszélik. 

Ahhoz, hogy elsajátítsd a helyes török kiejtést, tartsd szem előtt, hogy a török egy ragozó-toldalékoló (agglutináló) típusú nyelv, és gyakran használ toldalékokat. Habár az ábécé kvázi-fonetikus (úgy írjuk ahogy olvassuk), és szinte mindig ugyanannak a hangnak feleltethetők meg a betűk, az összetett magánhangzó rendszerében fontos szerepe van a magánhangzók hangrendjének, nyíltságának, és a kiejtés közben az ajakak kerekítésének a módjában is.

A Hajtómű Nyelviskolában akár azonnal elkezdődik a török nyelvtanfolyam, köszönhetően a gördülékeny csoportszervezésnek. Családias környezetben, rugalmas óratervezéssel, kiscsoportban, egyénileg vagy online  is elkezdheti tanulmányait. Kiváló, tapasztalt nyelvtanárokkal állunk leendő hallgatóink rendelkezésére.