HAJTÓMŰ NYELVISKOLA erőt ad át  Családias és rugalmas


Magunkról

A NYELVISKOLÁRÓL 

 

A Hajtómű Nyelviskolában 1995 óta éve sikeres, hatékony, dinamikus és minőségi oktatás folyik. Hallgatóink számára magas színvonalú nyelvi képzést, udvarias kiszolgálást és precíz adminisztrációt biztosítunk.

Nyelvoktatással, nyelvvizsga (általános és szakmai nyelvvizsgák), érettségi felkészítéssel foglalkozunk. 

A 2-6 fős csoportlétszám tanulóközpontú oktatást biztosít. Az egyéni vagy kiscsoportos foglalkozások gyors haladást, a hallgatók igényeinek szem előtt tartását, személyességet tesznek lehetővé. A kis létszámú csoportok indításával a tanulók haladását optimalizáljuk, elegendő figyelmet fordítva a tanuló saját ritmusának, motivációja fenntartásának és a tematikus tervben foglaltaknak összehangolására. 
A kiegészítő tananyagokat tanáraink állítják össze a csoport haladási tempójának és érdeklődési körének megfelelően. Az oktatást audiovizuális és IT eszközök segítik.

Oktatási módszereinket állandóan felülvizsgáljuk és fejlesztjük.
Az óravezetés didaktikai kialakításakor a diákok visszajelzéseit is figyelembe vesszük (hallgatói véleményező kérdőívek alapján). A különböző típusú nyelvvizsgák és a kétszintű érettségi vizsga követelményrendszereit és vizsgagyakorlatát jól ismerik, így célratörően és hatékonyan végzik kollégáinka felkészítést. Fő célunk, hogy megteremtsük a hatékony és élvezetes nyelvtanulás feltételeit. Nyelvtanfolyamainkon az élő nyelvre és a használható nyelvtudásra helyezzük a hangsúlyt. Tanáraink korszerű módszertana szerint vezetik óráikat.

Új kihívást jelentett 2020 elejétől az
online oktatási formák bevezetése és megszerettetése. Kollégáink sikeresen reagáltak az új helyzetre! A hallgatók szeretik és szívesen választják az online tanórákat, céges tanfolyamaink jelentős része is online formában működik jelenleg.

Iskolánk a város minden részéről kiválóan megközelíthető helyen, Zugló központi részén várja hallgatóit. 

Hajtómű - erőt ad át