HAJTÓMŰ NYELVISKOLA erőt ad át  Családias és rugalmas


Szerb

SZERB nyelvtanfolyam

Szerb tanfolyam indítás: folyamatosan!

2 fővel már csoportot indítunk!

Zuglóban vagy online formában!

 

Kiscsoportos (2-4 fős!) tanfolyami díj: 65 000 Ft/20 óra/fő

(45 perces tanórákkal) 

Egyéni tanfolyami díj:    130 000 Ft/20 óra/fő

(45 perces tanórákkal) 

   
Főbb csoportos tanfolyamtípusok: 

  • Általános: heti 2x2 óra 
  • Intenzív: heti 3x3 óra
  • Szuper intenzív: heti 5x4 óra
  • vagy egyéni igény szerint, rugalmas beosztással


 Kapcsolatfelvételhez kattints ide 

 

Az ADATLAP kitöltése után munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot a részletek egyeztetése végett.


További információért forduljon bizalommal oktatásszervező kollégáinkhoz:

info@hajtomustudio.hu  tel.: +36 30 2100 767, +36 30 973-4716

   

Miért érdemes szerbül tanulni?

Például mert Szerbia a területének mintegy 5%-át óvja meg 5 nemzeti parkjával, 120 természetvédelmi területével és 470 természetes élőhelyével. Épp ezért a tökéletes helyszín lehet ahhoz, hogy visszavonulj a természetbe. Ezeken a csodás helyeken meglátogathatod a Deliblato dűnéket, Đavolja Varoš különös sziklaformációt, és a római Felix Romuliana romjait – utóbbi az UNESCO Világörökségének listájára is felkerült.
A turizmus számos városban is jelen van, mint Vrnjačka Banjában ami a gyógyvizes fürdőjéről híres; Jagodina és Antalfalva városaiban amik a naiv múzeumiakról ismertek; és a fővárosban Belgrádban ahol szintén múzeumok, és fesztiválok várják a látogatókat – beleértve a BITEF színházi fesztivált amit Mira Trailović és Jovan Ćirilov alapítottak. A főváros a szerb színház és filmipar központja is, ami Európában is rendkívül elismert. Az ország egyik leghíresebb rendezője Emir Kusturica. Ami a zenét illeti, Szerbiában megbecsülik a hagyományos hangszereket, mint például a guszlát – ami a szerb kultúra egyik szimbóluma.

Összesen mintegy 9 millióan beszélnek szerbül, ami Szerbia, Montenegró, Koszovó, és Bosznia-Hercegovina hivatalos nyelve, de más Közép-és Kelet európai országokban is vannak beszélői.
A szerb a cirill ábécé betűit használja, és mind a 30 betű (5 magánhangzó, 25 mássalhangzó) megfeleltethető egy hangnak. Az írás fonetikus, tehát tökéletesen tükrözi a kiejtést.

Ha filmkedvelő vagy akkor biztosan tudod, hogy a szerb filmművészet az egyik legkiemelkedőbb Európában, és ha megtanulsz szerbül akkor az eredeti nyelven is élvezheted majd a szerb filmeket. Az se gond, ha annyira nem érdekel a filmművészet, mert rengeteg egyéb előnye is van a szerb nyelv ismeretének.

A Hajtómű Nyelviskolában akár azonnal elkezdődik a szerb nyelvtanfolyam, köszönhetően a gördülékeny csoportszervezésnek. Családias környezetben, rugalmas óratervezéssel, kiscsoportban, egyénileg vagy online  is elkezdheti tanulmányait. Kiváló, tapasztalt nyelvtanárokkal állunk leendő hallgatóink rendelkezésére.