HAJTÓMŰ NYELVISKOLA erőt ad át  Családias és rugalmas


Svéd

SVÉD nyelvtanfolyam

Svéd tanfolyam indítás: folyamatosan!

2 fővel már csoportot indítunk!

Zuglóban vagy online formában!

 

Kiscsoportos (2-4 fős!) tanfolyami díj: 65 000 Ft/20 óra/fő

(45 perces tanórákkal) 

Egyéni tanfolyami díj:    130 000 Ft/20 óra/fő

(45 perces tanórákkal) 

   
Főbb csoportos tanfolyamtípusok: 

  • Általános: heti 2x2 óra 
  • Intenzív: heti 3x3 óra
  • Szuper intenzív: heti 5x4 óra
  • vagy egyéni igény szerint, rugalmas beosztással


 Kapcsolatfelvételhez kattints ide 

 

Az ADATLAP kitöltése után munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot a részletek egyeztetése végett.


További információért forduljon bizalommal oktatásszervező kollégáinkhoz:

info@hajtomustudio.hu  tel.: +36 30 2100 767, +36 30 973-4716

  

Miért érdemes svédül tanulni?

Stieg Larsson magával ragadó irodalmi alkotásaitól kezdve egészen Ingmar Bergman rendezte modern filmekig számos oka lehet hogy valaki a svéd nyelvet elsajátítsa. Svédország lakóinak a magas életszínvonalát világszinten elismerik, és 2014-ben a HDI (humán fejlettségi index) tekintetében 14.-ek lettek, szintén ebben az évben a legzöldebb ország címet is megszerezték, és 2008-ban pedig legdemokratikusabb országnak lettek megszavazva. 
Svédországról sokaknak a béke és az emberi jogok tiszteletben tartása jut eszébe, de ne feledkezzünk meg hogy a Nobel-díjakat is ebben az országban jelölik ki és adják át. Végtére is, olyan híres személyeknek – mind a tudományból mind a kultúrából – otthona ez ország mint az ABBA együttes tagjai, Greta Garbo, Ingrid Bergman, Anders Celsius és Alfred Nobel. 

A svéd több mint 10 millió ember által beszélt skandináv nyelv, amely kölcsönösen érthető a dán és norvég nyelvekkel, valamint Svédországban és Finnországban hivatalos nyelv. 
Szeretnél még többet megtudni az északi országok kultúrájáról és történelméről, különösen Svédországéról? Merülj el a svéd tanulmányaidban! 

A Hajtómű Nyelviskolában akár azonnal elkezdődik a svéd nyelvtanfolyam, köszönhetően a gördülékeny csoportszervezésnek. Családias környezetben, rugalmas óratervezéssel, kiscsoportban, egyénileg vagy online  is elkezdheti tanulmányait. Kiváló, tapasztalt nyelvtanárokkal állunk leendő hallgatóink rendelkezésére.