HAJTÓMŰ NYELVISKOLA erőt ad át  Családias és rugalmas


Spanyol

SPANYOL nyelvtanfolyam

Spanyol tanfolyam indítás: folyamatosan!

2 fővel már csoportot indítunk!

Zuglóban vagy online formában!

 

Kiscsoportos (2-4 fős!) tanfolyami díj: 55 000 Ft/20 óra/fő

(45 perces tanórákkal) 

Egyéni tanfolyami díj:    110 000 Ft/20 óra/fő

(45 perces tanórákkal) 

   
Főbb csoportos tanfolyamtípusok: 

  • Általános: heti 2x2 óra 
  • Intenzív: heti 3x3 óra
  • Szuper intenzív: heti 5x4 óra
  • vagy egyéni igény szerint, rugalmas beosztással


 Kapcsolatfelvételhez kattints ide 

 

Az ADATLAP kitöltése után munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot a részletek egyeztetése végett.


További információért forduljon bizalommal oktatásszervező kollégáinkhoz:

info@hajtomustudio.hu  tel.: +36 30 2100 767, +36 30 973-4716

 

Miért jó spanyolul tanulni?

Mert a spanyol a harmadik legelterjedtebb nyelv a világon. Ezáltal az egyik leggyakrabban használt nyelv a nemzetközi kommunikációban és az üzleti életben is – Európában, Afrikában, Amerikában és Ázsiában egyaránt. 
Mintegy 550 millióan beszélnek spanyolul, és közülük 470 millióan anyanyelvű szinten. 25 országnak a hivatalos nyelve, amelyből 19 Amerikában található: Argentína, Bolívia, Columbia, Costa Rica, Kuba, Chile, a Dominikai Köztársaság, Ecuador, El Salvador, Egyenlítői-Guinea, Guatemala, Honduras, Mexikó, Nicaragua, Panama, Paraguay, Peru, Uruguay és Venezuela. 

Egy másik előnye a spanyol nyelvnek, hogy a beszélői etnikai sokszínűsége miatt, a világ számos kultúrájába nyerhetsz betekintést. Például megismerheted a gourmet gasztronómiát, vagy esetleg olyan Nobel-díjas szerzők könyveit olvashatod, mit Pablo Neruda ( Chile ) , Gabriel García Márquez (Kolumbia) és Mario Vargas Llosa (Peru).
Nemcsak hogy többféle kultúrát ismerhetsz meg, ha ezt a nyelvet tanulod, de szerte a világon rengeteg üzleti lehetőség is megnyílhat előtted. Elvégre is Spanyolország a kilencedik legnagyobb világgazdaság, és az Amerikai Egyesült Államokban a második leggyakrabban beszélt nyelv a spanyol, nem kevesebb mintegy 53 millió beszélővel. A gazdasági piacok is terjeszkednek Dél-és Közép-Amerikában, ezért érdemes a spanyol üzleti szaknyelvet is elsajátítani a szakmai előrelépés érdekében.

 A Hajtómű Nyelviskolában akár azonnal elkezdődik a spanyol nyelvtanfolyam, köszönhetően a gördülékeny csoportszervezésnek. Családias környezetben, rugalmas óratervezéssel, kiscsoportban, egyénileg vagy online  is elkezdheti tanulmányait. Kiváló, tapasztalt nyelvtanárokkal állunk leendő hallgatóink rendelkezésére.