HAJTÓMŰ NYELVISKOLA erőt ad át  Családias és rugalmas


Lengyel

LENGYEL nyelvtanfolyam

Lengyel tanfolyam indítás: folyamatosan!

2 fővel már csoportot indítunk!

Zuglóban vagy online formában!

 

Kiscsoportos (2-4 fős!) tanfolyami díj: 65 000 Ft/20 óra/fő

(45 perces tanórákkal) 

Egyéni tanfolyami díj:    130 000 Ft/20 óra/fő

(45 perces tanórákkal) 

   
Főbb csoportos tanfolyamtípusok: 

  • Általános: heti 2x2 óra 
  • Intenzív: heti 3x3 óra
  • Szuper intenzív: heti 5x4 óra
  • vagy egyéni igény szerint, rugalmas beosztással


 Kapcsolatfelvételhez kattints ide 

 

Az ADATLAP kitöltése után munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot a részletek egyeztetése végett.


További információért forduljon bizalommal oktatásszervező kollégáinkhoz:

info@hajtomustudio.hu  tel.: +36 30 2100 767, +36 30 973-4716


Miért jó lengyelül tanulni?

Mert Lengyelország több jelentős nemzetközi szervet tagja, mint például az Európai Unió, a Kereskedelmi Világszervezet, és az ENSZ. Az országban 14 UNESCO világörökségi listán szereplő hely van, mint többek között : az Auschwitz-Birkenau (náci német koncentrációs és kivégzőtábor), Krakkó történelmi központja, a Német Lovagrend kastélya Malborkban, és a Białowieża-erdő. Az ország leghosszabb folyói a Visztula és az Odera, és számos tó, hegyvonulat, és a Błędówi-sivatag is jellemzi a tájat.
Lengyelország művészi életéről is érdemes szót ejteni, mivel olyan ismert színházrendezők is lengyel származásúak mint Leon Schiller, Jerzy Grotowski, és Krzysztof Warlikowski. Kiváló zenészekkel is bővelkedik az ország: Frédéric Chopin, Henryk Górecki, a Vader együttes - csak párat említve. A filmiparban is jelentős szerepet töltöttek be az olyan lengyel rendezők, mint Roman Polański és Andrzej Żuławski. Ha már kiemelkedő lengyel személyeket említünk, nem szabad megfeledkezni Nicolaus Copernicusról, Marie-Curie-ről and Wisława Szymborskáról sem. 
Az turisztikai és kulturális látványosságon túl, a gyors gazdasági növekedésüknek köszönhetően egy kiemelt üzleti célponttá is vált az ország. Az Európai Unió gazdaságai között GDP tekintetében a nyolcadik helyen, világszinten pedig a huszonötödik helyen állnak a lengyelek.

A lengyel nyelvet mintegy 55 millióan beszélik. Lengyelország hivatalos nyelve és a világon több másik országban is használják: az Egyesült államokban, Németországban, Brazíliában, az Egyesült Királyságban, stb. Épp ezért, a lengyel a második legelterjedtebb szláv nyelv a világon.
A lengyel ábécé latin betűket használ (kiegészítve speciális karakterekkel), és 35 mássalhangzóból illetve 8 magánhangzóból áll. Ahhoz hogy elsajátíthasd a helyes kiejtést, figyelj arra hogy általában az utolsó előtti szótag a hangsúlyos, és hogy a "lágy" (palatális) mássalhangzóknak vagy mellékjele van vagy i betű követi azokat.

A Hajtómű Nyelviskolában akár azonnal elkezdődik a lengyel nyelvtanfolyam, köszönhetően a gördülékeny csoportszervezésnek. Családias környezetben, rugalmas óratervezéssel, kiscsoportban, egyénileg vagy online  is elkezdheti tanulmányait. Kiváló, tapasztalt nyelvtanárokkal állunk leendő hallgatóink rendelkezésére.