HAJTÓMŰ NYELVISKOLA erőt ad át  Családias és rugalmas


Holland

HOLLAND nyelvtanfolyam

Holland tanfolyam indítás: folyamatosan!

2 fővel már csoportot indítunk!

Zuglóban vagy online formában!

 

Kiscsoportos (2-4 fős!) tanfolyami díj: 65 000 Ft/20 óra/fő

(45 perces tanórákkal) 

Egyéni tanfolyami díj:    130 000 Ft/20 óra/fő

(45 perces tanórákkal) 

   
Főbb csoportos tanfolyamtípusok: 

  • Általános: heti 2x2 óra 
  • Intenzív: heti 3x3 óra
  • Szuper intenzív: heti 5x4 óra
  • vagy egyéni igény szerint, rugalmas beosztással


 Kapcsolatfelvételhez kattints ide 

 

Az ADATLAP kitöltése után munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot a részletek egyeztetése végett.


További információért forduljon bizalommal oktatásszervező kollégáinkhoz:

info@hajtomustudio.hu  tel.: +36 30 2100 767, +36 30 973-4716

  

Miért jó hollandul tanulni?

Mert a hollandok 80 százaléka egyetért abban, hogy a holland egy szép nyelv. Emellett 90 százaléka a népességnek úgy vélekedik, fontos, hogy a gyerekek jól beszéljék a nyelvet. Ha úgy döntesz, hogy Hollandiában próbálsz szerencsét, érdemes tudni az alapokat. Így nem csak a féleértéseket kerülheted el, de a kapcsolatépítés is könnyebb. Természetesen az első időkben senki nem várja el, hogy folyékonyan beszéljünk hollandul.

A holland a germán nyelvcsaládba tartozó, azon belül is Nyugat-Germán nyelv. Az Európai Unióban körülbelül 25 millióan beszélik és szókészlete több mint 1 millió szót tartalmaz. De könnyű-e vajon hollandul tanulni? A válasz erre a kérdésre nem teljesen egyértelmű, hiszen mindenféle tényező befolyásolja azt, ki milyen könnyedséggel sajátít el egy nyelvet. Például, hogy milyen más, azonos nyelvcsaládba tartozó nyelveket ismersz, milyen a nyelvérzéked, jársz-e külön kurzusra vagy nyelvórára és milyenek a tanulási képességeid. A holland nyelv nehézségeit tehát mindenki szubjektíven éli meg. Valakinek könnyebb, másoknak nehezebb.

A Hajtómű Nyelviskolában akár azonnal elkezdődik a holland nyelvtanfolyam, köszönhetően a gördülékeny csoportszervezésnek - családias környezetben, rugalmas óratervezéssel, kiscsoportban, egyénileg vagy online  is elkezdeheti tanulmányait. Kiváló, tapsztalt nyelvtanárokkal állunk leendő hallgatóink rendelkezésére.