HAJTÓMŰ NYELVISKOLA erőt ad át  Családias és rugalmas


Görög

GÖRÖG nyelvtanfolyam

Görög tanfolyam indítás: folyamatosan!

2 fővel már csoportot indítunk!

Zuglóban vagy online formában!

 

Kiscsoportos (2-4 fős!) tanfolyami díj: 65 000 Ft/20 óra/fő

(45 perces tanórákkal) 

Egyéni tanfolyami díj:    130 000 Ft/20 óra/fő

(45 perces tanórákkal) 

   
Főbb csoportos tanfolyamtípusok: 

  • Általános: heti 2x2 óra 
  • Intenzív: heti 3x3 óra
  • Szuper intenzív: heti 5x4 óra
  • vagy egyéni igény szerint, rugalmas beosztással


 Kapcsolatfelvételhez kattints ide 

 

Az ADATLAP kitöltése után munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot a részletek egyeztetése végett.


További információért forduljon bizalommal oktatásszervező kollégáinkhoz:

info@hajtomustudio.hu  tel.: +36 30 2100 767, +36 30 973-4716

 

 

Miért jó a görög nyelvet tanulni?

Mert a modern görög az indoeurópai nyelvcsalád hellén ágának egyetlen ma is élő nyelve, amelyet hozzávetőleg 15-22 millióan beszélnek: leginkább Görögországban és Cipruson, de más országokban is használják, mint pl. Törökországban, Olaszországban és Magyarországon is. 
A görög ábécé elsőre nehéznek tűnhet, mert bizonyos betűk vagy betűcsoportok kiejtése sokszor hasonló, de ha más nyelvek kiejtésének példáin keresztül próbálod szemléltetni a kiejtést, úgy hamar meg fogod érteni. 

Görögország a világ vezető tengeri hatalma amely a turizmusra épül, és körülbelül évente 15 millió turista látogat el oda. A turizmus mintegy 16 százalékát teszi ki az ország GNP-jének (bruttó nemzeti termék).
A történelmi épületek és a gyönyörű tájak mellett a jellegzetes mediterrán konyha (amelyet az UNESCO egy eszmei kulturális örökségnek tekint) miatt is több millióan látogatnak ebbe az országba. A görög konyhában a helyi hozzávalók határozzák meg az ízeket, de érzékelhető a korábban ott élt népek és civilizációk hatása is. 
Mindemellett még azért is érdemes görögül tanulni, mert ha olyan helyekre utazol, mint Ciprus (ahol hivatalos nyelv) vagy Olaszország – ott is mindenképp a hasznodra fog válni. 

Görögországról lehetetlen anélkül beszélni, hogy ne kerülne szóba a klasszikus vagy a modern görög kultúra. Akár az ókori szobraik és építészetük miatt, akár Theódoros Angelópoulos filmjeiért, de ennek az országnak a kultúrája iránt nagy érdeklődést mutatnak a szenvedélyes és kíváncsi látogatók szerte a világból. 
A nyugati civilizáció bölcsőjének tekintik, mivel az országnak egy igen jelentős öröksége maradt fent a tudományok és modern kultúra szinte összes területén, különösen a humán tudományokban, mint a filozófia és az irodalom. 
Annak ellenére, hogy ezek az értékes művek elterjedtek a világban és számos nyelvre le lettek fordítva, egy igazán különleges élmény lehet, ha eredeti nyelven is elolvasod a műveket – melyek a demokráciát és a költészetet inspirálták.

A Hajtómű Nyelviskolában akár azonnal elkezdődik a görög nyelvtanfolyam, köszönhetően a gördülékeny csoportszervezésnek - családias környezetben, rugalmas óratervezéssel, kiscsoportban, egyénileg vagy online  is elkezdheti tanulmányait. Kiváló, tapasztalt nyelvtanárokkal állunk leendő hallgatóink rendelkezésére.