HAJTÓMŰ NYELVISKOLA erőt ad át  Családias és rugalmas


Francia

FRANCIA nyelvtanfolyam

Francia tanfolyam indítás: folyamatosan!

2 fővel már csoportot indítunk!

Zuglóban vagy online formában!

 

Kiscsoportos (2-4 fős!) tanfolyami díj: 65 000 Ft/20 óra/fő

(45 perces tanórákkal) 

Egyéni tanfolyami díj:    130 000 Ft/20 óra/fő

(45 perces tanórákkal) 

   
Főbb csoportos tanfolyamtípusok: 

  • Általános: heti 2x2 óra 
  • Intenzív: heti 3x3 óra
  • Szuper intenzív: heti 5x4 óra
  • vagy egyéni igény szerint, rugalmas beosztással


 Kapcsolatfelvételhez kattints ide 

 

Az ADATLAP kitöltése után munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot a részletek egyeztetése végett.


További információért forduljon bizalommal oktatásszervező kollégáinkhoz:

info@hajtomustudio.hu  tel.: +36 30 2100 767, +36 30 973-4716

 

 

Miért jó franciául tanulni?

Mert aki franciául tanul, új szemléletmóddal gazdagodik, személyes és szakmai téren is új lehetôségek nyílnak meg számára. A francia nyelvet az egész világon beszélik, nem csak Franciaországban! A franciául beszélôk száma 275 millió. Az angolon kívül a francia az egyetlen olyan nyelv, amelyet 5 kontinensen beszélnek. A francia a világ második leginkább tanult nyelve, összesen 125 millióan tanulnak franciául. 

Aki beszél franciául és angolul, nagyobb eséllyel indul az országos vagy akár a nemzetközi munkaerôpiacon, ugyanis az üzleti életben a francia a 3. leginkább használatos nyelv. Franciaország a 3. legnagyobb befektetô Magyarországon, több francia vállalat is képviselteti magát az országban (Auchan, Décathlon, EDF…). Ezek a vállalatok rendszeresen keresnek franciául beszélô munkaerőt.

Franciaország a gasztronómia, a divat, a színház, a vizuális mûvészetek, a tánc és az építészet nemzetközi nyelve. A franciául beszélők eredeti nyelven férhetnek hozzá a francia és frankofón irodalomhoz, filmekhez és zenékhez.

A franciatudás lehetővé teszi a továbbtanulást a világ legjobb francia és frankofón felőoktatási intézményeiben. A franciául beszélô diákok francia állami ösztöndíjjal tanulhatnak tovább mesterszakon bármely szakterületen Franciaországban.

A francia hivatalos és munkanyelve az ENSZ-nek, az Európai Uniónak, az UNESCO-nak, a NATO-nak, a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnak, a Nemzetközi Vöröskeresztnek és több nemzetközi bírósági intézménynek. Franciául beszélnek az európai uniós intézmények három székhelyén is: Strasbourgban, Brüsszelben és Luxembourgban.

A Hajtómű Nyelviskolában akár azonnal elkezdődik az francia nyelvtanfolyam, köszönhetően a gördülékeny csoportszervezésnek - családias környezetben, rugalmas óratervezéssel, kiscsoportban, egyénileg vagy online  is elkezdeheti tanulmányait. Kiváló, tapsztalt nyelvtanárokkal állunk leendő hallgatóink rendelkezésére.