HAJTÓMŰ NYELVISKOLA erőt ad át  Családias és rugalmas


Finn

FINN nyelvtanfolyam

Finn tanfolyam indítás: folyamatosan!

2 fővel már csoportot indítunk!

Zuglóban vagy online formában!

 

Kiscsoportos (2-4 fős!) tanfolyami díj: 65 000 Ft/20 óra/fő

(45 perces tanórákkal) 

Egyéni tanfolyami díj:    130 000 Ft/20 óra/fő

(45 perces tanórákkal) 

   
Főbb csoportos tanfolyamtípusok: 

  • Általános: heti 2x2 óra 
  • Intenzív: heti 3x3 óra
  • Szuper intenzív: heti 5x4 óra
  • vagy egyéni igény szerint, rugalmas beosztással


 Kapcsolatfelvételhez kattints ide 

 

Az ADATLAP kitöltése után munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot a részletek egyeztetése végett.


További információért forduljon bizalommal oktatásszervező kollégáinkhoz:

info@hajtomustudio.hu  tel.: +36 30 2100 767, +36 30 973-4716

 

 

Miért jó finnül tanulni?

Mert Finnország Észak-Európa egyik legnépszerűbb úti célja, ami nem meglepő hiszen a legjobb országok között van a magas életszínvonalával és kiváló oktatási rendszerével. Mi több, nem csak az utazásokhoz ideális hely, hanem üzleti tevékenység lebonyolításához is. Ez a skandináv ország olyan nagy cégeknek ad otthont mint a Nokia és a Rautaruukki, és számos applikációt is ott fejlesztettek mint pl. az Angry Birds-t vagy a Clash of Clans-t. Az Európai Unió egyik legnagyobb országa, és a gyönyörű tájain tavak, hegységek és szigetek is találhatók. Finnország arról is ismert, hogy onnan lehet az egyik legjobban látni a sarki fényeket, ami a világ minden tájáról odavonzza a turistákat. Az ország kulturális örökségei is sokakat érdekelnek, és nem lehet nem szeretni a hagyományaikat mint pl. a szaunát – amit a világon mindenhova exportálnak. 

Összesen mintegy 6 millióan beszélnek finnül, leginkább Finnországban és az autonóm Karél Köztársaságban. A finn az uráli nyelvcsaládba tartozik és a latin ábécé betűkészletét használja. Egy két kivételtől eltekintve, fonetikus az írásuk, ami megkönnyíti a kezdő nyelvtanulók helyzetét.  

Olyan nemzetközileg elismert rock és metal zenészek származnak Finnországból mint például a Stratovarius, Nightwish és a Sonata Arctica. A finn filmipar is világszinten elismert, olyan híres rendezőkkel mint Aki Kaurismäki és Renny Harlin. 

A Hajtómű Nyelviskolában akár azonnal elkezdődik a finn nyelvtanfolyam, köszönhetően a gördülékeny csoportszervezésnek - családias környezetben, rugalmas óratervezéssel, kiscsoportban, egyénileg vagy online  is elkezdeheti tanulmányait. Kiváló, tapsztalt nyelvtanárokkal állunk leendő hallgatóink rendelkezésére.