HAJTÓMŰ NYELVISKOLA erőt ad át  Családias és rugalmas


Bolgár

BOLGÁR nyelvtanfolyam

Bolgár tanfolyam indítás: folyamatosan!

2 fővel már csoportot indítunk!

Zuglóban vagy online formában!

 

Kiscsoportos (2-4 fős!) tanfolyami díj: 65 000 Ft/20 óra/fő

(45 perces tanórákkal) 

Egyéni tanfolyami díj:    130 000 Ft/20 óra/fő

(45 perces tanórákkal) 

   
Főbb csoportos tanfolyamtípusok: 

  • Általános: heti 2x2 óra 
  • Intenzív: heti 3x3 óra
  • Szuper intenzív: heti 5x4 óra
  • vagy egyéni igény szerint, rugalmas beosztással


 Kapcsolatfelvételhez kattints ide 

 

Az ADATLAP kitöltése után munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot a részletek egyeztetése végett.


További információért forduljon bizalommal oktatásszervező kollégáinkhoz:

info@hajtomustudio.hu  tel.: +36 30 2100 767, +36 30 973-4716

 

 

Miért jó bolgárul tanulni?

Bulgária hivatalos nyelve a bolgár, de külföldön élő kisebb bolgár közösségek is beszélik Ukrajnában, Moldovában, Görögországban, és más szomszédos országokban. A bolgár ábécé 30 betűből áll, és a cirill írásrendszert használja. 

A bolgár kiejtés egyik sajátossága, hogy bizonyos magánhangzók redukálódnak, és ugyanazt a magánhangzót másképp kell ejteni attól függően, hogy hangsúlyos-e a szótag. Ezen felül a hangsúly, véletlenszerű helyeken van, így az szóról szóra eltérő lehet.

Bulgária az Európai Unió, a NATO, és a Kereskedelmi Világszervezet tagja. Egy olyan iparosodott ország, amely leginkább az energia, a bányászat, a kutatások, a könnyűipar és a turizmus szektoraiban van jelen. 2017-ben az ország legfőbb exportcikkei: acéltermékek, gépek, finomított üzemanyagok és textiltermékek voltak.

 Ha egy kis pihenésre vágysz, miért ne utaznál Bulgáriába, hogy felfedezhesd a változatos tájait, amelyek az egész évben kínálnak valamit az odalátogató turisták számára. Egy percig sem fogsz unatkozni, akár a Fekete-tenger partjára mész, akár a Napospartra, vagy Albena üdülővárosába, vagy Aranyhomokba, vagy a Pirin-és Rila -hegység síparadicsomjaiba. Nemcsak, hogy látványosságokban bővelkedik ez az ország, de a kulturális öröksége is nagyon gazdag, amelyre a szláv, a görög, az oszmán, és a kelta népek is hatottak az idők során.
Ez a sokféle népcsoport mind nyomott hagyott az országban, amelyek a különböző korszakokból jelentős számmal fennmaradtak. Ezek közül 9 látványosságot az UNESCO világörökségként tart számon, melyek a következők: a Madarai lovas, a Sveshtari és a Kazanlaki trák sírkamrák, a Boyana templom, a Rilai kolostor, az Ivanovói sziklatemplomok, a Pirin Nemzeti Park, a Srebarna bioszféra rezervátum, és Neszebar óvárosa.

A Hajtómű Nyelviskolában akár azonnal elkezdődik a bolgár nyelvtanfolyam, köszönhetően a gördülékeny csoportszervezésnek - családias környezetben, rugalmas óratervezéssel, kiscsoportban, egyénileg vagy online  is elkezdeheti tanulmányait. Kiváló, tapsztalt nyelvtanárokkal állunk leendő hallgatóink rendelkezésére.