FőoldalImpresszumOldaltérkép
 

HÍREK, ÚJDONSÁGOK

 

 Kreatív ajándék szeretteinknek, barátoknak, kollégáknak:

AJÁNDÉKOZZON NYELVTANFOLYAMOT

 A tudás hatalom!

 

2022-ben reméljük újra lesz toszkánai nyelv- és gasztrokurzus, amennyiben az aktuális járványügyi helyzet ezt megengedi végre! Chianti szívében, egy igazi toszkán villában, hamisítatlan itáliai hangulat, élőnyelvi környezet, kultúra, gasztomómia és az olasz nyelv - egyben! 

 

ZUGLÓ KÁRTYA elfogadó hely vagyunk! 5% állandó kedvezmény!

Most már mi is
Zugló Kártya
elfogadó hely vagyunk!
 


 

Hasznos ajándékot keres? Ajándékozzon nyelvtanfolyamot!

ajandek utalvany

 

Nincs még ötlete mit adhatna szeretteinek ajándékba? Nem szeretné felesleges tárgyakkal terhelni ismerőseit, rokonait? Valami eredeti ajándékot keres?

Nekünk van egy ötletünk!

 

AJÁNDÉKOZZON NYELVTUDÁST!

 

Szép kivitelezésű ajándékutalványunkkal kellemes meglepetést okozhat bárkinek - minden alkalomra. Ráadásul még hasznos is!
Válassza ki, milyen nyelvet szeretne, adja meg a megajándékozandó személy adatait, rendezze az anyagiakat és mi átadjuk vagy elküldjük az utalványt, melyet fél éven belül be lehet váltani iskolánk tanfolyamain. 

 

További információért forduljon bizalommal oktatásszervező kollégáinkhoz!

Mail: info@hajtomustudio.hu

Telefon: 06/30/2100-767

 

 

 

Az ajándék utalvány átvehető a Hajtómű Nyelviskolában, vagy igény szerint postázzuk is (ennek részleteiről egyeztessen fizetéskor kollégánkkal!). Az utalvány értéke nem biztos, hogy egy egész tanfolyam árát fedezi, ebben az esetben egy induló tanfolyam árába beszámítjuk, azt a tanfolyami díjból első befizetéskor levonjuk.