FőoldalImpresszumOldaltérkép
 

Témakörök, foglalkozások:

                              Minden nap egy-egy (a turnus várható adottságinak megfelelő) nagy témakört dolgozunk fel. Szövegek, képek, mesék, dalok, rejtvények, játékos feladatok segítségével minden irányból körbejárjuk a napi témakört, miközben különböző nyelvtani egységeket is megtanulunk, gyakorolunk - mindennapi használatukat pontosítjuk. Fő célunk az, hogy az évközben kissé monoton, esetenként túlszabályozott és szabályorientált nyelvórai hangulatot feloldjuk és arra hívjuk fel a gyerekek figyelmét, hogy az idegen nyelv a kommunikáció egy formája, amin keresztül napi szinten kommunikálhatunk, gondolatokat osztunk meg, szövegeket értelmezünk, énekelünk, verselünk. A tábor elsődleges célja a szókincsfejlesztés és a kommunikatív kompetiencia fejlesztése, ezért (bár a jelentkezések után, ha szükséges differenciálunk is!) homogén csoportokban tudunk dolgozni nyelvi szintektől (részben) függetlenül.

Minden nap van sok mozgás (lehetőség szerint a szabadban), ezért kényelmes ruha,cipő és vizes flakon szükséges!

A turnusok elején minden résztvevő kap egy üres füzetet és egy mappát, amit a hét folyamán megtöltünk tartalommal és a hét végén egy tudással és emlékekkel teli füzet és mappa kerül haza.

 Turnus végén a résztvevők névre szóló oklevelet kapnak. 

 

A gyerekek minden nap kapnak könnyű tízórait. Meleg,2 fogásos ebédet és uzsonnát. Friss, hideg vizet folyamatosan tudnak inni, forró csokit ital automatából tudnak venni (ehhez aprópénz szükséges). Egyéb innivalót és plusz uzsonnát is lehet hozni – ezek hűtése megoldható.

 

A délelőtti órákban 5x45 percben az idegen nyelvé a főszerep - kreatívan, sok mozgással, verssel, mesével, rajzzal, festéssel, origamival.

Délután kap nagyobb teret a kreatív, kézműves tevékenység, a mozgás, a zene pedig folyamatosan jelen van, mert tökéletesen alkalmas felfrissülésre, kikapcsolódásra a napi munka folyamán.

A napi munkát két szakképzett pedagógus vezeti és koordinálja.

 

 További információ: info@hajtomustudio.hu

06-30-2100-767